Видяна 172 пъти

Среща с експерти на тема: „Екранна зависимост – симптоми и последствия. Ролята на родителите в терапевтичния процес“!

С огромно удоволствие, чест и привилегия каним всички заинтересовани граждани на Сандански да присъстват на една експертна среща, която повдига наболял и изключително важен въпрос на съвременното ни общество – ЕКРАННАТА ЗАВИСИМОСТ ПРИ ДЕЦАТА!
Сигурни сме, че в днешното забързано време всяко семейство под една или друга форма се оплита в мрежата на тази зависимост. Няма незасегнато дете! Няма незасегнат възрастен! Именно поради тази причина ЦПЛР-Сандански, съместно с Центъра за приложни невронауки – София, повдигаме завесата и ще говорим за проблема с яснота и категоричност.
Водещи на презентацията, на тема „Екранната зависимост-симптоми и последствия. Ролята на родителите в терапевтичния процес“, ще бъдат доказани специалисти в обастта, с дългогодишен опит и солидни позиции.
  •  д-р Стоян Везенков – Доктор по невробиология. Основател и ръководител на Център за приложни невронауки Везенков
  • д-р Виолета Манолова – Управител и обучител терапевт в център Везенков. Доктор по икономика и управление
  • Антония Алексиева- Логопед, клиничен психолог, Биофийдбек терапевт Екранни деца.
Лекцията е насочена към всеки, който има интерес да разбере до какво води екранната зависимост при децата. Към всеки, който има съмнения и притеснения относно зависимостта от екрани на собственото си дете.
Към специалисти в областта на невробиологията, педагози, логопеди, терапевти и към всеки, който под една или друга форма се е сбъсквал с проблема или се бори с него.
ЕКРАННИ ДЕЦА е проект на Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ. Това е първата и единствена научна организация у нас, която адресира проблема на екранната зависимост при децата, провеждайки изследвания и програми за превенция и терапия.
Срещата обещава да бъде интересна, полезна и съдържателна!
Не пропускайте възможността да получите АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО достъп до информация от първа ръка.
Събитието ще се състои на 17.03.2023 г., 18:00 часа.
ДОМ НА КУЛТУРАТА- САНДАНСКИ
ВХОД СВОБОДЕН