Видяна 141 пъти

САНДАНСКИ ГРЕЙНА ПРАЗНИЧНО

С уникален спектакъл, с участието на децата на Сандански, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов запали светлините на коледната украса и красивата 10-метрова елха, която грейна на площад „България“, озарена от невероятна заря.
На препълнения площад се насладихме на невероятен и пъстър коледен спектакъл от нежни снежинки, малки джуджета, коледни подаръци и емоционални изпълнения, които превърнаха вечерта в празник.
Настроение, усмивки и тържественост ни подариха Общински духов оркестър „Емил Кирянов“, Вокална група „Звънче“, Танцов състав „Празник“, Танцова формация „Хоуп“, Балетна формация „Жасмин“, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, Детски танцов състав „Звездица“ и децата на град Сандански.
Тази година, за първи път отвориха врати и коледни къщички, които с празничната си украса и традиционни коледни ястия и напитки, привлякоха посетители от близо и далеч.
Благодарим на всички, които превърнаха вечерта в празник! Благодарим и на страхотните ни водещи Христина Георгиева и Иван Стефанов!
Благодарим на всички, които дадоха начало на обратното броене!